Valuta
$ $ kr $ $ kr £ $ kr CHF $
Uw winkelwagen is leeg!

privacy beleid

We zijn zich bewust dat u graag wil weten hoe uw gegevens worden gebruikt en gedeeld, en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt om dat zorgvuldig en verstandig te doen. Deze kennisgeving beschrijft het privacybeleid van onze website. Door onze website te bezoeken, aanvaardt u en stemt u in met alles wat die in deze Privacykennisgeving wordt beschreven.

1Welke persoons gegevens verzamelt wij over haar klanten?

De informatie die wij van u krijgen, helpt ons uw winkelervaring bij  te personaliseren en continu te verbeteren. Wij gebruiken de gegevens om bestellingen en betalingen te verwerken, producten en diensten te leveren, met u te communiceren over bestellingen, producten, diensten en acties, onze administratie bij te houden en in het algemeen uw rekeningen bij ons te onderhouden, content te tonen (zoals wensenlijsten), en om producten en diensten aan te bevelen waarvoor u belangstelling zou kunnen hebben. Ook gebruiken we deze gegevens om onze winkel en het platform te verbeteren, fraude of misbruik van onze website te voorkomen of op te sporen, en om derden in de gelegenheid te stellen technische, logistieke of andere functies namens ons uit te voeren.

Wij verzamelen de volgende soorten gegevens:

Gegevens die u ons verstrekt: gegevens die u op onze website invult of op andere wijze verstrekt worden door ons ontvangen en opgeslagen: kunt ervoor kiezen bepaalde gegevens niet te verstrekken, maar dan kan het zijn dat u veel van onze functies niet zult kunnen gebruiken. Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens onder meer om aan uw verzoeken te voldoen, uw toekomstige winkelervaring op uw voorkeuren aan te passen, en voor communicatie met u.

Automatische Gegevens : bepaalde soorten gegevens worden door ons ontvangen en opgeslagen telkens wanneer u met ons contact heeft. Zo gebruiken wij, net als veel andere websites, "cookies" en verkrijgen wij bepaalde soorten gegevens wanneer uw webbrowser onze website.

2Hoe veilig zijn mijn gegevens?

A.Wij streven ernaar de veiligheid van uw gegevens tijdens doorgifte te beschermen door gebruik te maken van Secure Sockets Layer (SSL) software, die de door u verstrekte gegevens versleutelt.

B.Bij bevestiging van een bestelling laten wij alleen de laatste vier cijfers van uw creditcardcijfers zien. Natuurlijk geven wij tijdens de verwerking van de bestelling het volledige creditcardgetal door aan de betreffende creditcardmaatschappij.

C.Wij hanteren fysieke, elektronische en procedurele beveiligingsmiddelen in verband met het verzamelen, opslaan en openbaar maken van persoonlijk identificeerbare klantgegevens. Onze veiligheidsprocedures betekenen dat we u van tijd tot tijd om bewijs van uw identiteit kunnen vragen voordat wij persoonsgegevens aan u openbaar maken.

D.Het is belangrijk dat u zich beschermt tegen ongeautoriseerde toegang tot uw wachtwoord en uw computer. Vergeet daarom niet u af te melden wanneer u klaar bent met het gebruik van een gedeelde computer.

3Hoe bescherm je persoonlijke informatie

Om te zorgen voor de veiligheid van uw persoonlijke informatie, om te voorkomen dat de openbaarmaking van informatie het verlies of schade, we nemen de natuurkunde, elektronica en het beheer van de maatregelen voor de bescherming van uw informatie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot SSL. We hebben een strikt beheer van de werknemers of de aannemer die toegang hebben tot uw persoonlijke informatie, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het vermogen van de controle op basis van de post, en ze tekende een overeenkomst van en het toezicht op hun activiteiten. We zullen het gebruik van alle beschikbare technologieën ter bescherming van persoonlijke gegevens, om te voorkomen dat je persoonlijke informatie is gelekt, beschadigd of verloren.

Terugkeer & Exchange(退换货)

Wij zullen de goederen voor de scheepvaart te controleren en bieden tracking nummer voor alle verzonden producten. In onze winkel, uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit voor de lange termijn zakelijke relatie tussen ons. Wij bieden een terugkeerbeleid voor klanten die niet tevreden zijn met hun producten. Er zijn een paar richtlijnen die moeten worden gevolgd om ervoor het rendement / uitwisseling soepel te laten verlopen.

1、vorens terug te keren, dan kunt u een e-mail met ons op voor het retouradres, evenals een terugkeer vergunning. En lees dan het volgende beleid eerste:

A. Stuur ons een email voor een terugbetaling of omruiling binnen 3 dagen na aankomst, zijn een reden voor een terugkeer en tegelijkertijd een foto voor onze referentie.

B. Na ontvangst van het pakket, dan kunt u zorgvuldig onderzoeken uw product. Als je een slechte kwaliteit van het product ontvangen, neem foto's van het product en stuur het terug naar ons binnen 14 dagen na ontvangst.

C.The gekochte producten zullen niet worden gerepareerd, vervangen of geretourneerd gratis als de kwaliteit problemen worden veroorzaakt worden menselijke factoren of vermijdbare schade.

2、Als u het bestelde product terug te sturen, Gelieve een nota met de volgende informatie:

1) bestelnummer

2) Product Code / Naam van het product

3) Details van de reden van je uitwisseling

4) een terugbetaling of omruiling als de oplossing

Restitutie zal worden bijgeschreven op de originele manier van slechts betaling. Een 5% administratiekosten zal worden afgetrokken van de restitutie. De vervanging zal worden verzonden pas na het geretourneerde artikel is ontvangen. Nadat wij uw pakket te krijgen, zullen wij contact met u op.